Med rus i tankene

Fin dag. Besøkt venner sammen med sønnen min, både han og jeg har hatt det helt topp. Det eneste som ikke er greit er at jeg har tenkt i overkant mye på alkohol i dag. Små glimt av savn på en måte. Drømmer meg litt bort og tenker på hvor godt det hadde vært å bli perfekt rusa (silkebørsten) å bare kost meg alene på gården jeg eier. Jobbet småbrisen gjennom hele dagen. JEG VET at dette ikke lar seg gjøre. Jeg har prøvd dette flere ganger, det vil si drukket gjennom en hel dag mens jeg har jobbet på gården. Det ender opp med at jeg ikke når denne rusen jeg er ute etter å blir gående der å drikke halvliter etter halvliter mens jeg bare blir trøtt, skuffet og sint på meg selv.. Etter en stund innser jeg nederlaget og da er det bare å gå inn å drikke til jeg bokstavelig talt stuper. Drikker meg aldeles i senk og får en bitteliten godfølelse når jeg legger meg dritfull og bare vet at jeg kommer til å sovne med en gang. Heldigvis har jeg lært meg å tanke disse tankene helt ut slik at jeg kommer på hvordan det egentlig er. I dag, som de fleste andre dager så gikk det helt fint, no big deal egentlig, det hender meg nokså ofte at disse tankene inntreffer. I dag har jeg gitt meg selv og sønnen min gode opplevelser, tross hva som foregår oppi hodet mitt. Nesten hver dag er slik at jeg føler jeg gjør en god jobb, jeg er en god person, god venn, tross mine negative, tåpelige tanker.

Nett dating: Har i lengre tid drevet litt med såkalt nettdating. Sukker, Møteplassen og Tinder. Har ikke hatt hellet med meg. Vært på noen dates uten at jeg har funnet noen av særlig stor innteresse. JO. en dame jeg datet i sommer, hun likte jeg. Men det var ikke gjensidig så da gikk det "åt skogen". Jeg har chattet med et utvist antall kvinner. Hvis jeg merker at denne damen kan være verdt og sjekke ut så forteller jeg ganske tidlig at jeg ikke drikker, og jeg forteller grunnen, at jeg har misbrukt alkohol tidligere. Det som skremmer meg er at ikke en eneste dame har brydd seg noe særlig om det. De bare sier f.eks: "jaja, alle kan gjøre feil i livet" eller "så bra at du ikke drikker nå da, jeg bryr meg ikke om det". De skjønner ikke greia liksom. Det og være sammen med en tidligere rusmisbruker, det er gambling med dårlige odds mener nå jeg. Det er ganske så stor sjangs for at en tidligere misbruker begynner på samme greie igjen senere i livet. Folk er ikke klar over denne risikoen. Jeg går ukentlig i møter med alkiser som forteller det samme. EN GANG ALKOHOLIKER ALLTID ALKOHOLIKER. Jeg vet at jeg alltid kommer til å ha disse tankene som jeg hadde i dag oppi hodet mitt. Jeg kjenner folk som har vært edru i flere tiår, og de sliter med samme problematikken. Jeg kan aldri føle meg trygg, og det kan ikke du heller dersom du innleder et forhold med en som tidligere har misbrukt rus.

 

Bilderesultat for life FØLER MEG SOM EN VINNER I DAG!

 

 

PAPPA/FAR: Jeg bruker far og ikke pappa. Samma det egenlig, men her jeg bor er det mest vanlig med far. Eller forresten så vet jeg ikke hva som er mest vanlig. I min familie er det Far som gjelder. Jeg mener selv jeg er en god Far. Jeg prøver så godt jeg kan i hvert fall og jeg får det til også. Jeg har ikke veldig høye krav til meg selv der, noe jeg føler andre kanskje har. Det viktigste jeg kan gi sønnen min er tid sammen med meg. Det er nokså ubetydelig for han hva vi gjør har jeg funnet ut, så lenge vi er sammen og jeg er til stede og ikke sitter å kikker på TV eller på telefonen mens vi er sammen. Jeg må være tilstede rett og slett. Jeg elsker sønnen min over alt på jord. Litt gay uttalelse men det er sant. En kjærlighet som ikke kan beskrives. Kjærligheten til dine egne barn er størst av alle, i hvert fall hos meg. Og han er glad i meg også :) Men det er travelt og passe på en 3 åring en hel dag, det er sikkert:)

Ha en fin dag videre

 

#far #pappa #alkohol #alkoholiker #dating #nettdating #rus

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mannfaralkis

mannfaralkis

33, Sandnes

Mann, Far, Tørrlagt, Alkoholiker.

Kategorier

Arkiv

hits