Alkohol, Pink Floyd og melk i kommoden.

Har hatt en kanon dag i dag. Det har jeg nokså ofte :) Ble vekket av min sønn kl 0300 i natt, har ikke sovet siden. Var for en gangs skyld ute i godt tid i dag morges da. Det er jeg normalt absolutt ikke, er maks b menneske. Eller c-menneske kanskje.

Kom hjem i dag med en ambisjon om å rydde og betale regninger. Men gjorde jeg det??? Ja, faktisk. Skippertak som vanlig :)

Har godt å nynnet på Pink Floyds "wish you where here" i hele dag. Teksten for meg dreier seg om rus, men det er ikke sikkert det er det de egentlig synger om, det vet jeg ikke. "so you think can tell, heaven from hell, blue sky`s from pain, can you tell the green Fields, from cold steel rain, a smile from a vale" tolker jeg som: Kan du egentlig forskjellen på rett og galt/godt og vondt?

Videre handler sangen for meg om at livet ikke ble som forventet, at du lurte deg selv/noen andre (rusen) lurte deg. Refrenget "wish you where here osv" kan formidle et savn/fravær av noe/noen. Fin sang

Bilderesultat for munkholm   Dette er lov :)

 

Sønnen min (3år) vannet blomsten min ( en tom blomsterpotte) med melk i dag. Hull i bunn av potta, randt over/utpå/inni kommoden den sto oppå. Hurra og jippi :) Måtte le godt, det er jo kostelig hva de små finner på:)

Bilderesultat for vase Ha en god dag, Husk: du er ansvarlig for din egen lykke!

#alkohol #psykiskhelse #melk #sønn

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mannfaralkis

mannfaralkis

33, Sandnes

Mann, Far, Tørrlagt, Alkoholiker.

Kategorier

Arkiv

hits